Citrus Highball Party by Jim Beam

 Citrus Highball Party Photo Caption

บริษัท อินดิเพนเดนท์ ไวน์ แอนด์ สปิริต (ประเทศไทย) จำกัด ผู้นำเข้า Jim Beam เบอร์เบินวิสกี้ อันดับหนึ่งของโลก และ บริษัท บีม ซันโตรี สร้างปรากฏการณ์นำความสดชื่นของเบอร์เบินมาสู่กรุงเทพมหานครเมืองหลวงของประเทศไทย ด้วย จิม บีม ในงาน ซิทรัส ไฮบอล ปาร์ตี้ โดย จิม บีน” (Citrus Highball Party by Jim Beam) กับการเปิดตัวแพ็คเกจจิ้งใหม่ในค่ำคืนสุดพิเศษคืนเดียวเท่านั้น ที่ จิม บีม จะนำคุณได้ลิ้มลองค็อกเทลสำหรับหน้าร้อนด้วยรสชาติที่เยี่ยมยอด เติมเต็มด้วยอาหารรสชาติถูกปากก่อนจะปิดท้ายค่ำคืนกัน                 ด้วยความสนุกสนานของดนตรีเต้นรำ จากรูม 39 และ ดีเจ SG ดีเจยอดนิยมของกรุงเทพมหานคร ณ วู บาร์, โรงแรม ดับเบิ้ลยู กรุงเทพฯ

……………………………………………………………………………………………………………..

สร้างความสดชื่นได้ด้วยเบอร์เบิน!                                                                             

จิม บีมนำความสดชื่นของเบอร์เบินมาสู่ประเทศไทยด้วยจิม บีม ซิทรัส ไฮบอล!

 จิม บีน จะนำความสดชื่นของเบอร์เบินมาสู่กรุงเทพมหานคร เมืองหลวงของประเทศไทย ด้วย จิม บีม ซิทรัส ไฮบอล ปาร์ตี้ โดย จิม บีน (Citrus Highball Party by Jim Beam) เครื่องดื่มค็อกเทลจิม บีม เบอร์เบินผสมน้ำแข็งและโซดา เสิร์ฟในแก้วทรงสูง พร้อมบีบมะนาวไว้ด้านบนเป็นการปิดท้าย! คืนเดียวเท่านั้น ที่ จิม บีม จะนำคุณไปลิ้มลองค็อกเทลสำหรับหน้าร้อนรสชาติเยี่ยม ที่เติมเต็มด้วยอาหารรสชาติถูกปาก และการแสดงดนตรีสดสุดมันส์ ก่อนจะปิดท้ายค่ำคืนกันด้วยความสนุกสนานของดนตรีเต้นรำจากการเปิดแผ่นของดีเจ SG ดีเจยอดนิยมของกรุงเทพมหานคร

 

จิม บีม ซิทรัส ไฮบอล คือดาวเด่นของงานนี้ ที่สุดของการเป็นเครื่องดื่มสำหรับภูมิอากาศร้อนชื้นแบบประเทศไทยนี้ ที่ไม่มีอะไรจะเทียบได้ ไม่ว่าจะดื่มหลังอาหารกลางวัน ใช้เพิ่มเติมความสดชื่นหลังเลิกงาน หรือจะใช้ในการเริ่มต้นปาร์ตี้สุดสัปดาห์ เหมาะที่จะใช้ดื่มคู่กับรสชาติอันจัดจ้านและความวิจิตรบรรจงของอาหารไทย เป็นเครื่องดื่มที่ให้ความสดชื่นได้ดีที่สุด ทุกที่ ทุกเวลา

 

ริคกี้ ไปร์วา มิกโซโลจิสต์ชื่อก้องโลก และแบรนด์แอมบาสเดอร์ของ จิม บีม สำหรับภูมิภาคเอเชียตะวันออกเฉียงใต้ จะทำหน้าที่อยู่หลังบาร์ คอยผสมจิม บีม ซิทรัส ไฮบอล แบบสดใหม่ทุกแก้วสำหรับแขกผู้มาเยือน เพื่อให้แน่ใจว่าทุก ๆ ท่านจะได้รื่นรมย์ไปกับเครื่องดื่มซิกเนเจอร์ของจิม บีม อย่าง ซิทรัส ไฮบอลตลอดทั้งคืน!

 

 

จิม บีม ซิทรัส ไฮบอล ปาร์ตี้ ในครั้งนี้ ยังนับเป็นการจัดงานเพื่อเฉลิมฉลองบรรจุภัณฑ์ใหม่ของ จิม บีม อีกด้วย โดยบรรจุภัณฑ์ใหม่นี้           ใช้แนวคิดในการปรัปฉลากและขวดของจิม บีมให้เข้ากับวันเวลาของยุคสมัย ด้วยการตอบโจทย์ความพรีเมียม ทั้งจากการเลือกใช้ขวดที่มีความชัดเจนในรูปทรงมากขึ้น คู่กับกระบวนการผลิตที่มีคุณภาพมากยิ่งขึ้น และสุดท้ายกับโลโก้ลาย “Rosette” หรือโลโก้ลวดลายดอกกุหลาบที่มีความปราณีตและงดงามมากยิ่งขึ้นอีกด้วย

เติมความสดชื่นให้กับชีวิตไปด้วยกันที่ปาร์ตี้จิม บีม ซิทรัส ไฮบอล ในวันที่ 16 สิงหาคมนี้ ที่วูบาร์ โรงแรมดับเบิ้ลยู กรุงเทพ โปรดติดตามพร้อมรับข้อมูลข่าวสารอัพเดตได้ที่ www.facebook.com/JimBeamTH

 

BARTENDERS 4 BOURBON มาสู่ประเทศไทย

ริคกี้ ไปร์วา มิกโซโลจิสต์ชื่อก้องโลก จัดการอบรมความรู้เกี่ยวกับเบอร์เบินฉบับสมบูรณ์ในกรุงเทพมหานคร ประเทศไทย

 

DSC_8879

 

บริษัท อินดิเพนเดนท์ ไวน์ แอนด์ สปิริต (ประเทศไทย) จำกัด และจิม บีม โดย ริคกี้ ไปร์วา ครูผู้ฝึกสอนบาร์เทนเดอร์เบอร์เบินของจิม บีม (B4BTrainer) ร่วมกันนำเสนอการอบรมเบอร์เบิน Bartenders 4 Bourbon (B4B) ที่กรุงเทพมหานคร เพื่อให้ความรู้เกี่ยวกับจิม บีมและเบอร์เบิน แก่บาร์เทนเดอร์ผู้สนใจทั่วไป

 

ริคกี้ ไปร์วา ปัจจุบันดำรงตำแหน่งผู้จัดการฝ่ายเครื่องดื่มที่ประเทศสิงคโปร์ มีหน้าที่บริหารบาร์ที่ MATCH เลานจ์ภายในโรงแรมแพน       แปซิฟิค ดูแลรายการอาหารและเครื่องดื่ม พร้อมสร้างความสุขให้กับแขกผู้มาเยือนด้วยสูตรเครื่องดื่มที่ใช้วัตถุดิบที่สดใหม่และทำเองในแบบที่เป็นซิกเนเจอร์เฉพาะ ในปี 2011 ริคกี้ ย้ายไปทำงานที่ Rickhouse ในนครซานฟรานซิสโก ที่นั่น เขาเป็นส่วนสำคัญที่ทำให้ร้านได้รับรางวัล ‘Best High Volume Cocktail Bar in the US’ (ค็อกเทลบาร์ยอดเยี่ยม) จากเทศกาล Tales of the Cocktail ในปีเดียวกัน ขณะที่ในปี 2012 ริคกี้ได้รับคำเชิญให้เดินทางไปยังเมืองคอนยัค ประเทศฝรั่งเศส เพื่อเข้าร่วมการแข่งขัน G’Vine Gin Connoisseur Program Global Finals (โดยเป็นหนึ่งในบาร์เทนเดอร์ที่ได้รับเชิญจากทั่วโลกเพียง 15 คน) ซึ่งเขาได้รับรางวัล “Best Personality” (บุคลิกภาพยอดเยี่ยม) ต่อมาในปี 2014 เขาย้ายมาอยู่สิงคโปร์ตามคำเชิญของโรงแรมรีเจนท์สิงคโปร์ เพื่อช่วยสร้างแมนฮัตตันบาร์ของโรงแรมจนมีชื่อเสียงไปทั่ว

 

ริคกี้ กับทีมงานของ จิม บีม ร่วมกันนำเสนอการอบรมพิเศษเกี่ยวกับ จิม บีม และเบอร์เบิน เนื้อหาของการอบรมครอบคลุมความรู้และประวัติของทั้งตัวแบรนด์และตัวเหล้าเบอร์เบิน กระบวนการผลิต เทคนิคการผลิต รวมทั้งคุณสมบัติและลักษณะทางเทคนิคเฉพาะตัว นอกจากนั้น เพื่อเป็นการผลักดันและสร้างชื่อให้จิม บีมเป็นที่รู้จักของเหล่าบาร์เทนเดอร์มากขึ้น จะมีการสาธิตการทำเครื่องดื่มค็อกเทลผสมจิม บีมโดยริคกี้ เป็นการพิเศษ เพื่อให้บาร์เทนเดอร์ผู้เข้าร่วมงานสามารถนำความรู้ไปปรับใช้ได้อีกด้วย

 

 

“ในเอเชียเบอร์เบินเป็นที่รู้จักและได้รับความนิยมเพิ่มสูงขึ้น ซึ่งทาง จิม บีม ของเรา ก็มีความมุ่งมั่นที่จะนำความรู้ความเชี่ยวชาญในฐานะผู้นำในตลาดเครื่องดื่มประเภทนี้เข้ามาสู่ประเทศไทย” แซลลี ลิม ผู้จัดการฝ่ายการตลาดภูมิภาคเอเชียตะวันออกเฉียงใต้ของ จิม บีม กล่าว “เรารู้สึกตื่นเต้นและเป็นเกียรติอย่างสูง ที่มีโอกาสได้ร่วมงานกับริคกี้ ไพวาในครั้งนี้ โดยเราหวังเป็นอย่างยิ่งว่าจะสามารถสร้างประสบการณ์ที่น่าประทับใจให้กับเหล่าบรรดาบาร์เทนเดอร์ในประเทศไทยได้”

 

เกี่ยวกับจิม บีม

จิม บีม แบรนด์เบอร์เบินวิสกี้อันดับหนึ่งของโลก มาจากเคลอร์มอนต์ รัฐเคนทักกี ผลิตโดยบริษัท บีม ซันโตรี โดยตั้งแต่ปี 1975 เป็นต้นมา สมาชิกตระกูลบีมกว่าเจ็ดชั่วอายุคนได้ร่วมสืบสานธุรกิจการผลิตวิสกี้ชนิดนี้ ที่ได้รับการตั้งชื่อว่า “จิม บีม” มาตั้งแต่ปี 1933 เพื่อเป็นเกียรติแก่ เจมส์ บี. บีม ผู้ฟื้นฟูบริษัทภายหลังกำหนดระยะเวลาห้ามผลิต ห้ามนำเข้า และห้ามจำหน่ายเครื่องดื่มแอลกอฮอล์ตามรัฐธรรมนูญแห่งสหรัฐ ฯ ได้สิ้นสุดลงในปี 1933 ปัจจุบัน ตราสินค้าจีม บีม เบอร์เบิน เป็นสิทธิในการผลิตของบีม ซันโตรี บริษัทในเครือซันโตรี โฮลดิง ที่ตั้งอยู่ในนครโอซากา ประเทศญี่ปุ่น

 

เกี่ยวกับบริษัทบีม ซันโตรี

ในฐานะผู้ผลิตเครื่องดื่มแอลกอฮอล์ระดับพรีเมียมที่ใหญ่เป็นอันดับสามของโลก บีม ซันโตรี ทุ่มเทฝีมือในการสร้างสรรค์แบรนด์เครื่องดื่มแอลกอฮอล์ที่ทำให้โลกเคลื่อนไหว ตามแท็กไลน์ Crafting the Spirits Brands that Stir the World ผู้บริโภคจากทั่วทุกมุมโลกต่างให้ความไว้วางใจในตราสินค้าที่หลากหลายของบริษัท รวมทั้งเบอร์เบินยี่ห้อ Jim Beam และ Maker’s Mark, ซันโตรีวิสกี้ยี่ห้อ Kakubin และพรีเมียมแบรนด์ที่มีชื่อเสียงไปทั่วโลก ทั้งเบอร์เบินยี่ห้อ Knob Creek และ Yamazaki, วิสกี้ญี่ปุ่นยี่ห้อ Hakushu และ Hibiki, สก๊อตวิสกี้ยี่ห้อ Teacher’s, Laphroaig และ Bowmore, แคนาเดียนวิสกี้ยี่ห้อ Canadian Club, คอนยัคยี่ห้อ Courvoisier, เตกิล่ายี่ห้อ Sauza, วอดก้ายี่ห้อ Pinnacle และเหล้าหวานยี่ห้อ Midori

 

บีม ซันโตรี ถือกำเนิดในปี 2014 หลังผู้นำด้านการผลิตเบอร์เบินของโลกและผู้ริเริ่มการผลิตวิสกี้ของประเทศญี่ปุ่นได้รวมตัวกัน เพื่อร่วมก่อตั้งบริษัทใหม่ ที่เต็มไปด้วยมรดกความรู้และประเพณีที่งดงาม มาตรฐานและคุณภาพในการผลิตที่สูง ความกระหายใคร่รู้ในนวัตกรรมการผลิตใหม่ ๆ รวมทั้งความยึดมั่นใน Growing for Good วิสัยทัศน์หลักของบริษัท บีม ซันโตรี มีสำนักงานใหญ่ตั้งอยู่ที่เมืองเดียร์ฟิลด์ รัฐอิลลินอยส์ สหรัฐอเมริกา เป็นบริษัทในเครือซันโตรี โฮลดิง ประเทศญี่ปุ่น

 DSC_8929

 

Independent Wine & Spirit (Thailand) Company Limited. & Beam Suntory launched “Citrus Highball Party by Jim Beam” the refreshing side of Bourbon as Jim Beam´s newest cocktail.

Acclaimed mixologist and Jim Beam Ambassador for Southeast Asia Ricky Paiva will be behind the bar whipping up fresh glasses of the Jim Beam Citrus Highball for guests, serving up a delightful mix of Jim Beam’s signature Citrus Highballs all night long! on Tuesday 16th August 2016 on Tuesday 16th August 2016 at Woo Bar, W Hotel Bangkok.

………………………………………………………………………………………………

 

Event Name:                           Citrus Highball Party by Jim Beam

Date:                                       Tuesday 16th August 2016

Time:                                       8 pm – 10 pm

Venue:                                     Woo Bar, W Hotel Bangkok

Dress Code:                            Smart Casual with a Tinge of Yellow

 

 DSC_8948

 

THE REFRESHING SIDE OF BOURBON!

Jim Beam brings Thailand the refreshing side of Bourbon with the Jim Beam Citrus Highball!

THAILAND, 1st AUGUST 2016 – On August 16, Jim Beam will bring the refreshing side of Bourbon to Bangkok, Thailand with the Citrus Highball Party by Jim Beam, a tall cocktail of Jim Beam Bourbon over ice, topped with soda, and finished with a squeeze of citrus! For one night only, Jim Beam will bring you through this delicious summer cocktail, complemented by the delightful spread of food and groovy live band performance and end the night off with dance music by Bangkok’s popular DJ SG.

 

DSC_8960

 

Jim Beam Citrus Highball is the star of the show; the ultimate drink for our tropical climate, it is without equal as a noon-time tipple, an after-work refresher or a weekend party-starter… it pairs perfectly with sumptuous, spicy Thai food for the perfect refreshing drink anytime, anywhere!

Acclaimed mixologist and Jim Beam Ambassador for Southeast Asia Ricky Paiva will be behind the bar whipping up fresh glasses of the Jim Beam Citrus Highball for guests, serving up a delightful mix of Jim Beam’s signature Citrus Highballs all night long!

The Jim Beam Citrus Highball Party is also held to celebrate the re-packaging of Jim Beam, which is a global initiative to change and update the Jim Beam bottles and labels to have a new, premium look with bolder bottles, higher quality finishes and a more beautiful and refined “rosette” logo.

The Jim Beam Citrus Highball Party will be in full swing on Aug 16 at Woo Bar, W Hotel. For the latest updates, please follow Facebook.com/JimBeamThailand

 

BARTENDERS 4 BOURBON SWEEPS THAILAND

 

Acclaimed mixologist Ricky Paiva will host an enriching session on all things Bourbon for bartenders in (Bangkok), Thailand

DSC_8980

On August 16, Independent Wine & Spirit (Thailand) company & Jim Beam presents Bartenders 4 Bourbon(B4B) in Bangkok with Jim Beam B4BTrainer Ricky Paiva to bring an all-new understanding about Jim Beam and Bourbon to the bartenders in the market.

Ricky Paiva is currently a Beverage Manager in Singapore, where he oversees the bar management of MATCH, a late night lounge at the five-starred Pan Pacific Hotel, refreshing the drinks and bar bites menu at MATCH and delighting guests with his signature cocktails, created using fresh and home-made ingredients. In 2011, Ricky moved to San Francisco to work for Rickhouse, where he played a key part in helping that bar get awarded ‘Best High Volume Cocktail Bar in the US’ by Tales of the Cocktail 2011. In 2012, Ricky was invited to travel to Cognac, France to take part in the G’Vine Gin Connoisseur Program Global Finals (one of only 15 bar tenders invited from across the world) where he was crowned “Best Personality, and in 2014, he moved to Singapore at the invitation of the Regent Hotel Singapore, to help them open their Manhattan Bar, which launched to great acclaim.

 

Ricky, together with the team at Jim Beam, will be conducting an in depth course about Jim Beam and Bourbon – covering the rich and enduring history and heritage of the brand and of bourbon, the processes, the techniques and technicalities. There will also be exciting demonstrations of Jim Beam

 

cocktails by Ricky for the bartenders to learn from and adapt, helping Jim Beam to push for bourbon to start being recognized and gain its rightful place behind the bar

“Recognition and appreciation for bourbon has increased in Asia, and Jim Beam is committed to bringing our expertise and knowledge as category leaders into Thailand,” said Sally Lim, Marketing Manager SEA. “We are excited to work with Ricky Paiva for this campaign and we look forward to an engaging experience with the bartenders here in Thailand.”

Jim Beam’s Bartenders 4 Bourbon will take place on August 16, 2016 at W Bangkok Thailand.
About Jim Beam

Jim Beam is a brand of bourbon whiskey produced in Clermont, Kentucky by Beam Suntory. It is the world’s No. 1 Bourbon.  Since 1795, seven generations of the Beam family have been involved in whiskey production for the company that produces the brand, which was given the name “Jim Beam” in 1933 in honor of James B. Beam, who rebuilt the business after Prohibition ended. The Jim Beam Bourbon brand is now owned and produced by Beam Suntory, which is a subsidiary of Suntory Holdings of Osaka, Japan.

 

About Beam Suntory Inc.

As the world’s third largest premium spirits company, Beam Suntory is Crafting the Spirits Brands that Stir the World.  Consumers from all corners of the globe call for the company’s brands, including the iconic Jim Beam and Maker’s Mark bourbon brands and Suntory whisky Kakubin, as well as world renowned premium brands including Knob Creek bourbon, Yamazaki, Hakushu and Hibiki Japanese whiskies, Teacher’s, Laphroaig, and Bowmore Scotch whiskies, Canadian Club whisky, Courvoisier cognac, Sauza tequila, Pinnacle vodka, and Midori liqueur.

 

DSC_9066

 

Beam Suntory was created in 2014 by combining the world leader in bourbon and the pioneer in Japanese whisky to form a new company with a deep heritage, passion for quality, innovative spirit and commitment to Growing for Good.  Headquartered in Deerfield, Illinois, Beam Suntory is a subsidiary of Suntory Holdings Limited of Japan.

 

คุณปวีณา วงศ์พรัด  วิเซนเต้ (ปอมมี่) 087-9933545 / pommy.vpr@gmail.com

 

For more information, please contact

Paweena Wongprad Vicente (Pommy)

Mobile: 087-9933545 pommy.vpr@gmail.com

Related contents:

You may also like...