ให้วันแม่ของคุณเป็นวันพิเศษที่สุดสำหรับคุณแม่ ที่ฟีนิกซ์บีชรีสอร์ท สมุย

Nest Beach Bar (2)

ให้วันแม่ที่จะถึงนี้เป็นวันพิเศษของคุณแม่กับส่วนลดพิเศษที่ ฟีนิกซ์บีชรีสอร์ท สมุย เพียงคุณพาคุณแม่มาฉลองวันแม่ที่ห้องอาหารเนสต์ หรือเนสต์บีชบาร์ รับส่วนลดค่าอาหารและเครื่องดื่มทันที 30% เฉพาะในวันแม่ 12 สิงหาคมนี้เท่านั้น

ห้องอาหารเนสต์และบีชบาร์ (Nest Restaurant & Beach Bar) ของ ฟีนิกซ์บีชรีสอร์ท สมุย มีทั้งส่วนของห้องอาหารและบาร์ริมสระน้ำ ที่พร้อมเสิร์ฟแขกทุกท่านด้วยตัวเลือกที่หลากหลายของอาหารทั้งไทยและนานาชาติ โดยส่วนของห้องอาหารตั้งอยู่บนชั้นลอยของอาคารโรงแรมที่จะให้แขกได้ดื่มด่ำกับบรรยากาศและกลิ่นอายของทะเล และได้ชื่นชมวิวของทะเลได้อย่างเต็มตา ในขณะที่เนสต์บีชบาร์ตั้งอยู่บริเวณริมสระว่ายน้ำของโรงแรม พร้อมให้บริการเครื่องดื่มที่หลากหลายพร้อมดนตรีขับกล่อมเบาๆ เคล้าเสียงคลื่นของทะเล

สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมที่โทร. +66 77 424 008
Email : enquiry@fenixresortsamui.com
Website : www.fenixresortsamui.com

*********************************************************************************************************************

Give your Mother a special day at Fenix Beach Resort Samui

Fenix Beach Resort Samui celebrates Mother’s Day offering a special discount for you and your mom. Taking your mother out to Lunch or Dinner at Nest Restaurant or Beach Bar and receive 30% discount (food & beverage) only on Mother’s Day August 12, 2013.

Nest Restaurant & Beach Bar offers varieties of cuisines; Thai or International. The restaurant is located on an elevated platform with a view of the Gulf of Thailand, while the Beach Bar is situated on the pool side next to the sea.

For more information please contact tel. +66 77 424
Email : enquiry@fenixresortsamui.com
Website : www.fenixresortsamui.com

*****************************************************************************************
Ms. Thitima Puttan, Group Marketing Communications Manager
Tel: +66 2 305 4000 ext.1022 Email: marcom@lefenixbangkok.com

Related contents:

You may also like...